Restaurant Beim Abruzzebier

Menu
 
 
 
 
 

Ristorante Italiano

 
 
 

Galerie photos

 
 
Agrandir
Agrandir
Agrandir
Agrandir
Agrandir
Agrandir
Agrandir
Agrandir
Agrandir
 
 
 
 
Athenais & Giuseppe ont le plaisir de vous présenter le fruit de 10 ans d'amour, Amour de la vie, de la bonne cuisine et des traditions, amour du métier ...
 
Après avoir étudié ensemble à l'école hôtelière de Bonnevoie, Giuseppe en cuisine et Athenais au service,
leurs efforts leur ont permis de remporter la 4ème place en équipe en représentant le Luxembourg au concours de l'Euro Gastro Challenge de Neuchâtel.
La même année Athenais était élue meilleure serveuse de Suisse !
 
Il était donc logique qu'à peine leur diplôme en poche, agés de seulement 21 ans,
Athenais & Giuseppe décident de se lancer dans leur première aventure gastronomique.
Après 3 ans d'un franc succès, et forts d’une grande personnalité, l'envie de devenir propriétaires afin de pouvoir mettre cette dernière au profit de la gastronomie, se fit de plus en plus pressante.
La bonne occasion se présenta enfin et c'est ainsi que naquit l'Abruzzebier.
 
Les travaux commencèrent alors, et un an plus tard, c'est avec la plus grande fierté que les deux amoureux ont le plaisir de vous accueillir dans un cadre qui se veut avant tout chaleureux et à leur image,
mélangeant les styles et créant ainsi une ambiance différente dans les diverses parties du restaurant.
Le but ultime étant de faire en sorte que chacun puisse se sentir comme chez lui.
 
Côté cuisine, le challenge, c'est de faire découvrir ou redécouvrir aux clients, les valeurs d'une véritable cuisine traditionnelle italienne, Avec une carte réduite certes, mais qui se compose chaque jour de produits frais !
Ici, pas de chichis, mais du vrai, de l'authentique, contrairement aux autres restaurants italiens qui inondent leur carte de "grands classiques", l'Abruzzebier fait voyager vos papilles avec élégance et simplicité ..
 
 

"Fermeture : mardi et mercredi"

 
 
 
 
 

Livre d'or

 
 
 
Votre avis nous intéresse.
N'hésitez pas à nous faire part de vos impressions.

Poster un message

Message de Rachel :
  • Hallöchen dir léiwer :-)

    Wéi dir flait wësst, mir hun et well oft genuch gesoot, as den abruzzebier eisen absoluten lieblingsrestaurant, an nit nëmmen ënnert den italieneschen!

    D'Iessen as richteg gudd, d'qualitéit as héich an stëmmt emmer (net ze verglaichen mat deenen standart italiener), d portiounen sin perfekt, den kader schéin, d'ganzt personal super frëndlech, d'wainer gudd...! Ech kéint nach 20 saachen obzielen, mee denken déi Leit wou bei ierch kommen, wëssen waat ech mengen :-)

    a virun allem fennt een als vegetarier emmer eppes leckeres, an well d'kaart reegelméisseg wiesselt, och emmer eppes neies! Normalerweis iessen ech êng Pizza bei engem italiener, well déi normal veggie Nuddelen einfach langweileg sin... Hei kann ech mech nie entscheeden ob nuddelen oder pizza, well d'nuddelen einfach emmer eng iwwerraschung an super lecker, an d'pizza'en genau sou aanecht an einfach nemmen gudd sin!

    Maacht weider esou an w.e.g. verloosst Grousbus nie méi!

Message de Mulles Glodt :
  • Ossu buccO
    Einfach sUper, perfect.
    A recommander.
    Iwwregens nacHh emmer excellent do giess
    Merci un déi ganz equipe ????????

Message de marianne a jos :
  • de beschte restaurant weit a breet... d iessen ass herrlech d leit sin opmierksam an wessen vu wat se schwetzen den decor ass schein ei nfach emmer rem super!!!!!!!!!

Message de Erny :
  • Mir waren déi éischte Kéier bei iech (durch Zoufall), ech sin ee Liebhaber vun gudder italienescher Kichen, an ech war selwer iwwerrascht, esou ee gudde Restaurant am Norden ze fannen. Behalt w.e.g. d'Qualitéit vun de Wueren bäi, da behalt dir och ëmmer eng träi clientelle. Weider esou, mir wärten iech och nach déi eng oder aner Kéier besichen

Message de Nathalie :
  • Emmer rem supppper Lecker... iessen kee fleesch an awer fannen en ech eppes waat passt an gudd schmaacht... waat net emmer sou evident ass... dei bescht pizza säit joren hun ech konnten do genéissen... immer wieder gerne

Message de PAula et robert :
  • Tous les ingredients sont reunis Chez abbrUzebier!
    Une cuisine magnifique qui n'a absolument rien à envier aux restaurants gastronomiques les plus coûteux. Accueil Chaleureux par la patronne super sympathique et son personnel tres efficace, le tout dans un cadre unique. leS prix sont pas minis mais largement justifiés par la finesse des ingredients de la cuisine fine. Le revers de la médaille, pensez à réserver avant, c'est presque toujours complet (comme quoi le talent est reconnu).

Message de glodt :
  • Endlech e Restaurant mat typesch Italiéinescher Kichen.

    Dozou nach en exzellenten Service mat sympathescher Patronne. Wat wëllt e méi?!
    Chantal

Message de Dan :
  • Hey
    Mir waren och fierdrun bei déi vill patron 'en déi sech op daer adress ofgewiesselt hun probeieren. Ierjendwéi huet emmer eppes gefeehlt.

    Waat dier elo aus dem kader gemaach hudd as einfach genial.
    Dem pepe seng aarbecht an der kichen an du, athena, mat der ekipp am service, daat klappt!!

    Mir komme ganz gaer bei iech.
    D'haylie seet schon di ganz woch: "athena feieren" :-)
    Bis denowend.

    P.s. Pizza abruzzebier meng absolut lieblingspizza

Message de Patty :
  • D'IESSEN SUPER GUDD
    DE SERVICE SUPER LEIW
    DEN INTERIEUR SUPER GEMITTLECH
    MIR KOMMEN GAEREN EREM
    A RECOMMANDER!!!

Message de ANNETTE :
  • MäER WAREN OCH BEI äEREN VIRGäNGER EMMER CLIENT AN OCH DO WAREN MäER ZEFRIDDEN. mEE ZANTER DäER LO DO RENOVéIERT HUDD AN ALLES SOU FLOTT AN HEEMLICH DEKORéIERT HUDD MECHT ET äIS NACH MéI SPASS EMMER REM ZE KOMMEN AN OCH REKLAM FIR IECH ZE MACHEN.
    DAT EENZIGT WOU ECH LO BESSI ZE MECKEREN HUN ASS DAT DàER DIE LäSCHTEN kéIER WOU MäER DO WAREN BESSI MAT DEN GROMPEREN GESPUERT HAAT (NEMMEN 5 STECK)AN DO ASS MäIN mANN NIT RICHTIG SAAT GIN DERVUN. dEN fESCH AN D'gEMéIS WAR GENUCH AN RICHTIG SCHéIN AN GUDD. DOFIR NACH E PUER GROMPEREN WEIDER ODER SOSS ENG BàILAAG DANN ASS ET PERFEKT. ALSO MäER KOMMEN EMMER REM.

Message de gerard :
  • IER DIR DEN RESTO ZU GROSBOUS IWERHOLL HUDD HUN MIR DO SCHON VILL PATRON KOMMEN AN GOEN GESIN. NIE WOREN MIR RICHTEG ZEFRIDDEN MAM IESSEN AN DEM SERVICE. MIR WOREN EN DONNESCHDEN LO FIER D'EISCHT BEI IECH AN SIN BEGEESCHTERT. D'IESSEN WOR MEI EWEI LECKER, DEN SERVICE SUPER FRENDLECH AN OPMIERKSAM AN EIS MUPPEN HUN OCH NACH DàRFEN MAT ERAN. MIR WàRTEN LO DES ÖFTEREN BEI IECH IESSEN KOMMEN AN IECH NATIRLECH OCH WEIDER RECOMMANDEIEREN. MACHT WEIDER ESOU!!!

 
 
 

Carte | Menu du jour | Suggestions

 
 
 
 

 

 

Présentation :

Beim Abruzzerbier Restaurant
Pour toute réservation dans notre restaurant, veuillez nous contacter par téléphone.

Les moyens de paiement
Lunch Pass Visa Carte Bancaire
 
 

Coordonnées :

Téléchargez ou scannez notre VCard :

Horaires :

  • Fermé : mardi et mercredi

Activités :

  • Restaurant italien
  • Spécialités Continentales
  • Cuisine Méditéranéenne
  • Cuisine Italienne
  • Pizzas

Plan :

Restaurant Beim Abruzzebier

  • 21 rue d'arlon
  • L-9155 - GROSBOUS (Luxembourg)
  •